Klaar voor positieve verandering?

Toch nog wat start-angst?

Wat kan je verwachten?

Mensen die coaching bij mij volgden:

 

* voelen zich rustiger, ervaren minder druk

* vinden beter balans in hun leven

* hebben meer zelfvertrouwen

* durven makkelijker nee zeggen

* zien en voelen hun eigen sterke punten

* kiezen voor zichzelf zonder schuldgevoel

* staan gelukkiger en vrijer in het leven

* zijn zich bewuster van hun eigen gevoelens, gedachten en gedrag

* zijn dichter bij hun doel gekomen of hebben hun doel bereikt

Er zit gemiddeld 3 weken tussen de sessies. 

 

Elke keer kijken we opnieuw wat jij nodig hebt en wat je op dat moment het meest vooruit helpt. Ik geef kleine opdrachten mee die je tussen de sessies door helpen om nieuwe inzichten te versterken. 

 

De prijs voor een sessie is 65 euro. Je kan cash betalen, of met payconiq by bancontact (of een andere bank-app waarmee je een QR code kan scannen). Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Heel begrijpelijk, dit voelt waarschijnlijk wat onzeker en eng.

 

Uit ervaringen van klanten kan ik zeggen dat de stap naar het eerste gesprek de grootste is om te nemen. Als je één keer bij mij bent zie je dat ik ook maar een mens ben. In mijn praktijk wordt trouwens ook regelmatig gelachen hoor, het leven hoeft niet altijd serieus en zwaar te zijn. Daar groeien we naartoe.

 

Voel je dat dit een goede stap zou kunnen zijn? Vertrouw hier dan op en leg die eerste afspraak vast via onderstaande knop. Je hebt niks te verliezen. 

Je bent hartelijk welkom!

Als je beslist om bij mij in coaching te komen, leggen we samen een afspraak vast. Stuur mij even een berichtje via de contactpagina, dan komt die afspraak snel in orde. Of klik hier om meteen zelf een afspraak vast te leggen in mijn online agenda.