Waarom een lifecoach?

Wat zeggen mijn klanten?

Ik had zelf even twijfels om naar een coach te gaan. Ik wist zelf toch wat het probleem was, en het zou zich wel oplossen. Maar langs de andere kant dacht ik: 'wat heb ik te verliezen?' Dus toen kwam ik bij Elke terecht. Ze gaf mij nieuwe inzichten en tips die ik met beide handen greep. Zonder die inzichten stond ik nu niet zo sterk, en was ik waarschijnlijk nog aan het wachten tot het wel 'vanzelf opgelost zou worden'. Ik zou het zo weer opnieuw doen!

De coaching heeft veel los gemaakt en heeft me vooral geleerd om los te laten.

Ik voel me terug beter, en kan bepaalde gevoelens en gedachten beter plaatsen.

Elke laat je tot inzichten komen op een verfijnde manier, door een bepaalde blik, vraagstelling, opmerking, ... Ze toont zich zoals ze is, met al haar ervaringen.

Ze zal zichzelf of de situatie niet verbloemen en voelt aan waar jij op dat moment nood aan hebt. Echt een topper van formaat!

Anja

Sofie

Ninnia

Het leven is druk. En soms wat overweldigend. 

Er moet veel gebeuren en er zijn te weinig uren in een dag. De druk ligt hoog. 

 

Je probeert te voldoen, te zorgen dat iedereen tevreden is. Maar het lukt vaak niet zoals je het in je hoofd hebt. Soms heb je het gevoel geleefd te worden.

 

Maar je bent geen opgever. En je kwetst ook niet graag mensen.

Dus je zet door, en spendeert veel tijd en moeite in het gelukkig maken van de mensen rondom jou. En tegelijk vraag je je soms af waar je mee bezig bent.

Hoe lang kan je dit nog volhouden?

 

Regelmatig ben je moe. Misschien prikkelbaar. Of soms wat gefrustreerd als anderen niet zien of appreciëren welke moeite jij doet.

Het kan zijn dat je lichaam begint tegen te werken. Hoofdpijn, rug -of nekpijn, spanning in je kaken. Het zijn allemaal tekens dat je over je eigen grenzen gaat.

 

Dus ja, je zou het wel graag anders willen... En wat als ik je zeg dat dit ook effectief kan?

 

Dat je in datzelfde drukke leven rust kan vinden. Balans. Dat je kan leren hoe je jouw eigen keuzes kan maken, in plaats geleefd te worden. 

 

Hoe klinkt dat voor jou? Aanlokkelijk? Ongeloofwaardig? Of beiden? 

Wat je nu ook voelt, het is helemaal oké. 

 

Weet gewoon dat je gelukkiger kán worden. Je rustiger en vrijer kán voelen. Dat je de kans hebt om je leven zelf richting te geven. Terug meer te gaan genieten

 

Je kan bij mij terecht. Ik heb al meer mensen zoals jou mogen begeleiden. Daar ben ik heel dankbaar voor, want voor mij is het ook elke keer weer een mooi proces om mee te maken. 

 

En ja, ik begrijp het wel, het is een grote stap. Ik hoor regelmatig van klanten hóe groot de stap naar een eerste gesprek is. En ik heb zelf ook ooit zo'n stap gezet, lang geleden. 

 

Het voelt moeilijk, omdat je dan toegeeft dat je op deze manier niet meer verder kan. Of gewoon niet meer verder wil. En zoals ik al zei, je bent geen opgever. Maar dat is het nu net...

Geef jezelf en je eigen geluk niet op.

Geef jezelf deze kans om het anders te gaan doen.

 

Dit is de eerste beslissing die je kan nemen naar verandering. Je mag echt ook eens voor jezelf zorgen. 

 

Weet dat je welkom bent voor die eerste stap. Ik ben er alvast klaar voor. Jij ook?

 

Lieve groetjes, 

 

Elke

Niet meer twijfelen, jij bent dit waard.