gallery/ik

Welkom bij lifecoach Elke

Op weg naar een gelukkiger leven...

- terug naar mij -

Waarom een lifecoach?

Getuigenissen

Ik begeleid mensen naar het leven dat zij willen. Jouw beste leven.

Wat dat betekent is natuurlijk voor iedereen anders. 

 

Meer rust in je leven, of in je hoofd.

Jezelf of anderen beter begrijpen, minder conflicten.

Grenzen durven stellen, assertiever worden.

Omgaan met verdriet, angst of overheersende emoties.

Minder last hebben van perfectionisme, faalangst of uitstelgedrag.

Leren leven met hooggevoeligheid.

Duidelijke doelen stellen, zodat je écht je doel bereikt.

...

 

Wat jij ook nodig hebt of waar je startpunt ook ligt, je bent welkom.

 

Misschien weet je niet goed waarom je je zo voelt of wat er aan de hand is. 

Maar het kan ook zijn dat je perfect weet hoe je zelf in elkaar zit en wat jouw 'moeilijkheden' zijn, maar dat je er toch geen verandering in kan brengen. Het lukt gewoon niet, of je hervalt uiteindelijk weer elke keer opnieuw in hetzelfde patroon.

Coaching kan in beide situaties uitkomst bieden.

 

Hoe werkt het dan juist?

We beginnen met een gesprek waarin jij vertelt en ik vragen stel. Deze vragen doen jou anders nadenken of dieper voelen, afhankelijk van jouw situatie. 

Daar baseer ik ook de volgende stappen op. Ik werk met technieken van NLP, Byron Katie, GGG, systemisch werk, ... wat er nodig is en goed voelt gebruiken we.

 

Ik begrijp het wel, het is menselijk om alles te willen weten voor je de eerste stap zet. Maar eerlijk,

als je nu nog aan het lezen bent is er duidelijk iets dat je aantrekt hier. Volg je gevoel. 

Wat heb je te verliezen? Het eerste gesprek is gratis. 

 

Het belangrijkste is dat dit jouw proces is. We gaan kijken wat er bij jou speelt, en wat jij nodig hebt om tot de verandering te komen die jij wil.

 

Als dit je aanspreekt, contacteer mij dan via onderstaande knop.

Dan kunnen we samen op weg.

 

Tot binnenkort!

 

Warme groetjes, 

 

Elke

 

Ik had zelf even twijfels om naar een coach te gaan. Ik wist zelf toch wat het probleem was, en het zou zich wel oplossen. Maar langs de andere kant dacht ik: 'wat heb ik te verliezen?' Dus toen kwam ik bij Elke terecht. Ze gaf mij nieuwe inzichten en tips die ik met beide handen greep. Zonder die inzichten stond ik nu niet zo sterk, en was ik waarschijnlijk nog aan het wachten tot het wel 'vanzelf opgelost zou worden'. Ik zou het zo weer opnieuw doen!

De coaching heeft veel los gemaakt en heeft me vooral geleerd om los te laten.

Ik voel me terug beter, en kan bepaalde gevoelens en gedachten beter plaatsen.

Elke laat je tot inzichten komen op een verfijnde manier, door een bepaalde blik, vraagstelling, opmerking, ... Ze toont zich zoals ze is, met al haar ervaringen ondanks haar jongere leeftijd. Ze zal zichzelf alsook de situatie niet verbloemen en voelt aan waar jij op dat moment nood aan hebt. Echt een topper van formaat!

Anja

Sofie

Ninnia